Braunstein Produkter

Braunstein Produkter

Destilleriet Braunstein
Drømmen om Dansk Whisky Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky – og når man ser dagen gry med en fiskestang i hånden.

Brødrene Claus og Miachel Braunstein er passionerede fluefiskere, og det var under deres fisketure langs de smukke skotske floder, og med lommelærken i hånden, at idéen til at udvikle og fremstille en dansk whisky som en unik smagsoplevelse opstod. Det faktum, at danskere ikke har opfundet whiskyen, forhindrer os imidlertid ikke i at arbejde på at raffinere den, udvikle den og medvirke til at perfektionere den.

I Danmark har vi en række unikke kompetencer og fysiske rammer, som gør, at vi evner at byde konstruktivt ind i denne proces.
F.eks.: • Vores erfaring med anvendelse af økologiske råvarer af højeste kvalitet.
• Braunsteins samarbejde med Det Grønlandske Hjemmestyre omkring udviklingen af faciliteterne til at udvinde verdens reneste vand, af den op til 130.000 år gamle indlandsis, og anvende det i destilleringen af eksklusive whiskyer.

På Destilleriet Braunstein har vi en perfektionistisk tilgang til alle aspekter af produktionen. De fornemste råvarer, et helt nyt destilleri, kompromisløshed i processen, hysterisk pertentligt udvalgte fade og ideelle lagringsfaciliteter udgør rammerne. “Der er mange ting, der gør vores whis­ky særlig. Man kan nævne, at den er destilleret på indlandsis, eller man kan bemærke, den særlige type Olorosso­fade fra Spanien, vi har brugt. Men bare det, at der aldrig er blevet produceret noget lignende i Danmark, gør den særlig,"

Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 71

Side
per side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 71

Side
per side
Faldende orden